Comisioanele agentiei

Nimic in aceasta lume nu este gratuit. Comisionul agentiei imobiliare este o recunoastere a muncii agentului imobiliar si implicit a agentiei imobiliare. In vederea promovarii proprietatii dumneavoastra, agentul imobiliar cat si agentia investesc timp si bani pentru a va satisface necesitatile legate de tranzactia imobiliara. Vorbim aici de deplasari pentru vizualizari (cu fiecare potential client in parte), vorbim de promovare in mediul online si pe alte situri de specialitate (site-uri care percep taxe sau abonamente).

Comisionul se achita numai la finalizarea tranzactiei si numai daca tranzactia incheiata a fost perfectata cu clientii agentiei.

Daca proprietarul isi gaseste singur cumparatorul , atunci comisionul nu mai trebuie achitat catre agentie (atata timp cat vanzatorul nu este unul adus de echipa noastra - fapt ce reprezinta o incalcare a termenilor contractuali stabiliti in contractele semnate cu agentia)

Aici puteti consulta lista noastra de comisioane atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori.

De mentionat este faptul ca acest comision se achita de ambele parti implicate in tranzactia imobiliara, atat vanzator cat si cumparator. Se emite factura fiscala, iar plata se face in contul agentiei.